Hösttisdag

3

Hej!

Lite glest sådär mellan inläggen här, men jag tänker att det får vara så. Jag har så många järn i elden överallt, så bättre att bloggen får finnas med när tid och kraft finns, än inte alls, eller hur?
Däremot blir det inte alltid så genomtänkta och planerade inlägg, utan helt enkelt några bilder och ord när andan faller på. Som idag. Då jag efter att ha suttit och jobbat himla sent igår, bestämde mig för att idag får jag allt jobba hemma på förmiddagen. Så jag inledde med en 75 minuter lång powerwalk och tittade på hösten som just nu är så förtrollande vacker. Alla löv fortfarande på träden, men nu i gul-röda färger. Sedan blev det en varm dusch, frukost i lugn och ro för en gångs skull och nu sitter jag här framför brasan och jobbar.

work

Men nu ska jag alldeles strax ta på mig sköna höstiga kläder, kanske till och med en tunn mössa för första gången denna höst, och sticka iväg på ett möte!

1

Önskar ni något av mig? Något ni vill läsa om? Jag får ju alltid väldigt många frågor om Stockholm och framför allt restaurangtips, så jag tänker att jag absolut måste uppdatera min Sthlms-guide som nu är ganska många år. Men i övrigt, tänker ni nåt speciellt?

Ha en fantastiskt fin tisdag!

6 reaktion på “Hösttisdag

 1. Sandra

  Jag gillar ju verkligen mixen av vardagsliv, resetips, inredning och mode. Och så massa Stockholm och lite jobb. Ett jobb som är så olikt mitt att det blir extra roligt läsa om. Så för min del – allt är bra, precis som det är.
  Kram

  Svara
 2. Jonna

  Jag ville kommentera det andra inlägget… Det är lugnt. Skriv då du känner för det! Du hade ju stressymptom i fjol. Hur känns det nu? Är det bättre? Fortsätt som hittills! Jag älskar ert hem, dina outfits osv. Var öppen och ärlig, allting behöver inte alltid vara så himla underbart utan livet är upp och ner, ont och gott. Ha en underbar höst!

  Svara
 3. Susanne B

  Hejsan,
  Berätta gärna om dina fina golv som målades i sommras! Jag är också sugen på vita golv:)

  Svara
  1. frida Inläggsförfattare

   Våra golv har varit vitmålade hela tiden (klassiskt furuplank med heltäckande golvfärg), men just köksgolvet hade blivit slitet på tre år med massa barn och stolar som släpats fram och tillbaka, så i somras lät vi en målare måla om just köket. Vi använder Alcro golvfärg entré. (blank). Kram!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *