Jag tror på den här hösten!

Hej!

Och så dålig jag varit, både på att publicera era kommentarer och att besvara dem. förlåt! Men nu tror jag att jag är i kapp! Skriv igen annars så lovar jag att svara snabbt!

fall

Några pics från igår morse då jag ställde sovrumsdörrarna på vid gavel och insöp höstkylan. Älskar det. Höstkyla och kaffedoft, så gammaldags och klassiskt, likadant i alla tider, men precis lika härligt för det! Precis varenda gång.

fall0

Gillar den här hösten. Det är så fullt upp, men min kära lilla byrå har ett sådant grymt team just nu, så vi kommer fixa allt till det bästa! Det enda jag vill just nu är att frigöra lite av min egen tid för att ta tag i tusen idéer jag har.

fall00

Hösten och vintern 2016, jag tror på dig, så vansinnigt mycket!

Ses snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *