Ögonblick och tankar i en bok

Vackra anteckningsböcker hörrni… Jag slutar aldrig att älska dem.

book0

Kikade in på Bookbinders Design på NK förra veckan och blev så förtjust i deras nya dova färgskala.

book1

En fräsch och härlig anteckningsbok för alla idéer är ju alltid rätt. Vissa saker skriver jag ner i appen Anteckningar på I-phonen, men vissa tankar kräver att man präntar ner dem med papper och penna, inte sant?

Fin måndag och en riktigt bra start på veckan vänner!

2 reaktion på “Ögonblick och tankar i en bok

 1. Islandgirl

  Hej Frida, så härligt att läsa din blogg. Den gör mig alltid glad.
  Du har säkert skrivit det någonstans men jag hittar det inte i arkivet heller. Er fina pläd från Design Stockholm som ni har i sängen, vilken storlek är det på pläden? Finns flera att välja mellan och vi har en 180 säng så jag funderar över vilken storlek som blir snyggast.
  Kram
  Islandgirl

  Svara
  1. frida Inläggsförfattare

   Tack, vad glad jag blir! Vågar inte säga vilken storlek det är, men vi har också en 180 cm säng och den passar perfekt! Kram

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *