Plåtning – behind the scenes

foto1

Hej!

Igår hade vi en 9 timmar lång plåtning för en kund. Location var hemma hos mig. Det är bra att ha en relativt stor lägenhet med mycket ljusinsläpp som kan agera studio! Denna supergulliga taxvalp var en av modellerna och hon var ju bara precis bedårande!

När man jobbar med en plåtning så är det verkligen 110% varje sekund. Tror vi satt ner 15 minuter för lunch, annars körde vi från tidiga morgon till kvällen. Så idag är man nästan lite sliten. Men så värt det – älskar plåtningar!

Ni vet att jag och min byrå genomför fotograferingar va? Både styling, foto och projektledning. Så bara att kontakta mig om vi ska snacka business!

Nu: en vanlig dag på kontoret! Ha en fin onsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *