Sammetsbyxan

Hej!

Här i Stockholm hällregnar det idag och jag har lämnat barn med regnjackor och gummistövlar i skolan. Jag har en härlig rutin att jag alltid går hem en sväng efter jag lämnat dem. Plockar i ordning på det sista, dricker te och går igenom mailkorgen. Sedan är jag redo att åka till kontoret. Det är så underbart att ha den möjligheten, då får vi en lugnare morgon, både jag och kidsen!

sammet0

Idag måste jag tipsa om mina nya byxor i sammet. De är så sinnessjukt sköna, precis som att ha mjukisbyxor på sig, men så snygga! Kommer från Gina Tricot och kostar endast 300 kr! Jag tror jag måste köpa minst ett par till . Du hittar dem HÄR! Ser dock att det är ganska utplockat i storlek på nätet, men kanske finns i butik. Jag har storlek XS.

sammet1

Nu: ut i regnet och ta tag i denna tisdag!

4 reaktion på “Sammetsbyxan

  1. Lena

    Måste kolla på dom där fina sammetsbyxorna. XS har du alltså. Brukar du ha det så man kan säga att de är normala i storleken? Ska beställa på nätet. Kram Lena

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *