Bye bye marmorbordet

dsc02925

Hej! Hur mår ni?

I 3,5 års tid har min vanligast fråga på bloggen och Instagram varit: ”Var kommer ditt soffbord från?”. Och det kom ju från Posh Living. Som jag tyckt om det bordet. Blev absolut tokkär i det för 4 år sedan och hade då inte sett liknande bord någonstans. Men efter ett tag började de dyka upp precis överallt kändes det som. Inte exakt mitt, men väldigt många snarlika, kvadratiska med marmorskiva. Jag har känt mig less på mitt bord ett tag. Inte för att det inte är fint, tycker fortfarande att det är jättevackert. Men nu sålde jag det, till ett glatt par i Vasastan!

dsc02926

Nu kikar jag på ett nytt. Och helst inte kvadratiskt eller fyrkantigt. Vardagsrummet behöver lättas upp med lite mjukare former. Jag har ett i åtanke, men ska fundera lite till. Tills vidare funkar balkongbordet där. Dessutom älskar jag att sitta på golvet! Igår kväll satt jag där på mattan, bland kuddar och plädar, och jobbade vid min dator efter kidsen somnat. Framför brasan med en kopp te. Så himla mysigt!

Fin torsdag!

2 reaktion på “Bye bye marmorbordet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *