Hej från up in the air!

Trots att det snart är 2017 så är det ändå lite imponerande med WIFI i luften, inte sant…? Så hej från rad 3 uppe i luften, någonstans över Tyskland! På ett plan på väg mot Dubai!

Resa igen, tänker ni. Var ju bara några veckor sedan jag och August och min mamma var i London. Ja, det är mycket resande på oss i vår familj, men jag har sagt det tidigare, men det är bland det absolut härligaste vi vet! Älskar älskar att resa! Och om jag måste så drar jag in på många andra saker innan jag ger upp våra resor. Bästa i livet.

Denna gång är det faktiskt bara jag och Jesper. Och DET var länge sedan. Paris för kanske 2-3 år sedan? Hur som helst, nu är det i alla fall dags! För så här är det; vi firar 10-årig bröllopsdag! Helt galet att vi varit gifta i tio år. I med- och motgång – så tacksam för dessa år. Vi är världens bästa team.

Ser enormt mycket fram emot dessa dagar: sol och värme och tid. Jag behöver verkligen detta just nu, för jag känner mig extremt utarbetad. Detta kunde inte komma mer lägligt.

poolrooftop

Vi ses snart igen! Kanske från Dubai!

Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *