På tu man hand i drygt 4 dygn

Det känns nästa overkligt. Att vi varit på tu man hand i lite drygt 4 dygn nu. Med massor av tid att prata, vara oansvariga och inte tänka på tider eller några andra personers behov. Och det var sannerligen välbehövligt.

img_2225

Sol på vit decemberhud, simma några längder i poolen, titta ut över Dubais skyline, sitta länge på restauranger, skratta, planera framtid, sova länge, åka snabbt i taxi, blunda och känna magpirr.

img_2231

Nä, så härligt det var. Nu sitter jag precis här, på taket på 14:e våningen och solen börjar gå ner. Jesper har tagit taxi till en marknad han gärna ville se, men jag ville njuta av solnedngången, min bok och bara ta in atmosfären och dagarna som varit. 10 år som gifta. Vi är ett fantastiskt team. Kanske inte helt redo att åka hem. Ett par dagar till hade varit fint. Men nu vill jag förstås krama de där tre, det allra bästa vi gjort tillsammans någonsin jag och J. <3 Tack Dubai för denna gång! Snart igen!

En reaktion på “På tu man hand i drygt 4 dygn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *