Trettonhelg & staycation

Hej!

Jag har alltid gillat Trettonhelgen. Långhelg men inte alls samma krav som jul- och nyår. Jag och kidsen bestämde tidigare i veckan att det vore mysigt med en liten staycation, att bo på hotell i vår egen stad! Så, så fick det bli!

Vi checkade in på Berns Hotel! Och fick en härlig svit som kidsen fullkomligt älskade… Och vi också förstås, så härligt!

Sedan njöt vi bara lite av livet och tid för varandra. En drink i guldkjol i baren uppskattas ju av vem som helst! Och så pulsade vi ut i snön och köpte massvis med godis på Stockholms absolut bästa godisbutik, Caramella, missa inte den om ni är i krokarna av Hötorget.

Sedan åt vi middag på Hillenberg och därefter tillbaka till vårt hotell för bubbelpool, film och godis till sena kvällen.

Och så imorse då, det kanske bästa av allt, frukosten! Under kristallkronorna på Berns Asiatiska. Himmelens så trevligt! Rekommenderas verkligen!

Nu är vi hemma igen, ska tända en brasa och njuta av att vara inne och titta ute på det vita vackra landskapet! Fin lördag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *