Söndagsmyset

Hej Söndag!

Älskar denna långhelg! Så lugn och skönt med ändå fylld med härligheter. Som igår, när jag efter middagen pulsade ut i snön i tunga Sorell-kängor och varm jacka och gick över vår lilla ö i ett magiskt vitt och vackert landskap för att hämta hem August från en vän. Men blev inbjuden på ett glas bubbel och blev kvar ett par timmar och sedan lufsade hem över ön med min son i handen. Sådana kvällar!

Just nu pågår lugn och skön söndag. Alice och Jesper räknar lite matte. Då vill förstås lillasyster också räkna och använder sig av en räkneram vi haft i minst 8 år. Den kommer från Room på den tiden butiken låg på Alströmergatan och var så så cool!

Den har hållt för många små barnhänder som räknat ambulanser och brandbilar. Och jag hoppas den håller för många barnbarn i framtiden med!

Nu ska jag hoppa i lite varma kläder och åka mot Vasastan där jag ska hjälpa min kusin att flytta lite. Hon flyttar ju alldeles i närheten av oss och det känns så bra att ha henne nära oss!

Fin söndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *