En snart 10-årings rum

Måndag och barnen njuter sista jullovsdagen tillsammans med mormor här. De ska på bio och lunch på stan, lite avis på dem! Själv ska jag snart sticka iväg till jobbet, men tänkte visa några bilder från Alice rum. Tjejen som fyller 10 år om bara några veckor. Inte klokt hur snabbt det årtioendet gick…?

Alice är mellan två ”perioder” i livet. Hon leker fortfarande med Barbie och sånt ibland, för att nästa sekund vara stortjej och spela in Musica.ly och testa smink… Det betyder att rummet måste rymma allt detta och allt där emellan.

Så just nu ser det ut ungefär så här. Hon ska få en ny matta och en ny lampa, men annars funkar det fint så här!

Ha en grym start på veckan!

2 reaktion på “En snart 10-årings rum

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *