Flera månader hann det gå…

…. och det var himla skönt med en liten paus. Min allra längsta faktiskt sedan jag skrev mitt första inlägg för så där närmare 11 år sedan. Men så har jag saknat också. Framför allt att ha någonstans att uttrycka mig lite längre i text än på Instagram, som ju annars är en alldeles fenomenal liten plats. Jag finns ju HÄR! 

Så, hur blir det nu, ska det bli en fortsättning på bloggandet, eller ska vi sätta punkt? Jag vet ärligt talat inte. Och om jag ska fortsätta, ska det vara här eller med en fräsch nystart? Ska fundera lite till, men lite längtig efter en blogg är jag nog. Vi ses nog snart igen!

Puss

14 reaktion på “Flera månader hann det gå…

 1. Karin

  Åh, jag hoppas verkligen att du börjar blogga igen. Du är bara SÅ inspirerande! Kikar ofta in här bara för att kolla om du har lagt upp något 🙂

  Svara
 2. Fia

  Snälla, sluta inte blogga. Jag vet att jag inte är flitig att kommentera men jag är inne typ varje dag . Gillar allt i bloggen! Mixen av allt.
  Så snälla Frida fortsätt
  Kram fru_vit

  Svara
 3. Linda

  Jag tycker absolut att det ska bli lite mer blogg. Inte sätta punkt! Jag gillar din blogg för att den är ”easy-peasy”. Snygga bilder och ett, missförstå mig rätt, ”enkelt liv”. Alltså…. Du får allt att låta enkelt och det peppar och inspirerar mig. Ta som exempel när ni är ute och reser hela familjen.., det är enkelt,,, inte som för mig som oroar mig över precis allt och inget. Hemma tar ni det som det kommer. Barnen äter allt och presenter och julklappar kommer i små mängder. DET inspirerar mig! Och mycket annat med bloggen!! Så snälla sluta inte att blogga!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *