Busy doing California

Ja men hej!!

12 dagar i Californien och jag börjar komma igen. Mentalt. Det tar tid att komma ner i varv och njuta av semester när man är van att jobba 10-12 timmar om dagen. Men nu så. Och som jag älskar detta. Mitt kära Californien. Många gånger har jag varit här som barn och ungdom och förra sommaren tog jag med min min lilla familj hit för första gången och vi alla älskade det. Förstås. Så nu gör vi det igen! För andra sommaren!

Midsommarafton 2017. På en vingård i Sonoma. Men alltså, kan livet bli härligare?

Love her!

Dessa landskap där öken och torka möter vinodlingar och härligheter. Ja, men så otroligt spännande och härligt det är.

Men det här är ju över en vecka sedan. Och just nu sitter jag på ett hotell i Marina del Rey i Los Angeles. Mer härifrån alldeles snart!

Hoppas ni njuter sommaren!

// Frida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *