Om Frida M Thornberg

IMG_9129

Om mig

Välkommen till min blogg! Jag driver en reklambyrå, INDY, som i huvudsak jobbar med kommunikation inom nöjesbranschen. Bor i en vindsvåning på Stockholms innerstads västligaste lilla ö och i sommarhus i Sörmland. En man och barnen Alice (10), August (8) och Sally (6,5).

Instagram: @frida.thornberg

Kontakt: frida.thornberg@gmail.com

20 reaktion på “Om Frida M Thornberg

 1. Eva

  En fråga på efterkälken – vad är det för hotellkuddar som det frågades on? De måste ha gått förbi mig… Hoppas på svar. Med vänlig hälsning,

  Svara
 2. Anita Gotthardsson

  Hej!
  Tummen upp för din härliga blogg.Jag formligen älskar din smak och stil.I det fallet verkar åldern inte ha någon betydelse,jag är 51år.Njuter av att läsa och se vad du gör och hittar på.
  Anita

  Svara
 3. Matilda

  Hej, Vilka fantastiska bilder det finns här på sidan.
  Jag har spanat in det svarta sideboardet som fanns i bloggen, vad är det ifrån?

  Hälsningar

  Matilda

  Svara
  1. frida Inläggsförfattare

   Hej MAtilda! Och tack! Sidobordet i vardagsrummet kommer från Posh Living!

   Svara
 4. Sara

  Hej! Vilken fin blogg du har!
  Jag undrar lite om din fotovägg, hur du har satt upp bilderna på väggen, om det lämnar märken och om man lätt kan flytta om? Jag funderar nämligen själv på att trycka upp lite svartvita bilder och sätta upp =)
  MVH Sara

  Svara
  1. frida Inläggsförfattare

   Tack, visst är den fin! Så glad i den! Jag har faktiskt bara satt upp med knappnålar. Provade med alla möjliga sätt, men detta funkade bäst. Visst blir det pyttesmå hål, men det får jag leva med! Tänker att jag snart ska byta ut dem mot nya bilder, så det kommer ”alltid” sitta bilder där! Kram!

   Svara
 5. Cecilia Hallberg

  Hej!
  Verkligen en härlig blogg om lite av varje!
  Jag undrar var den fina riddarborgen och rymdskeppet kommer i från på din son Augusts rum? Så fina och oplastiga…
  Tackar också för Stockholmsguiden som passar oss perfekt. Åker snart dit med två barn och ska plöja oss igenom alla sevärdheter på en vecka! Berlinguiden är också kul… Vi gillade stan så mycket att vi gifte oss där, till mångas förvåning…

  Cecilia

  Svara
  1. frida Inläggsförfattare

   Både borgen och rymdskeppet kommer från le Toy Van. Myran har även ett dockhus därifrån, superfina!! Finns bla på NK.

   Berlin-kärleken! Åh så underbart att gifta sig där!

   Svara
 6. Jess

  Hej! Har precis hittat till din blogg :-). Nu kommer jag väl bli fast här ;-). Jag undrar vart du köpt den strinhylla som är dubbel? Den du har i din ena dotters rum.
  Tacksam för svar 🙂

  Svara
  1. frida Inläggsförfattare

   Det kommer från Kondradssons Kakel. Tyvärr minns jag inte namnet på plattan dock. Lycka tilL!

   Svara
 7. Helena

  Hej!
  Trevlig blogg:-)
  De tre vita skåpen i vardagsrummet, är de Ikeas Bestå?

  Vilka mått och dörrar har du använt?

  Tacksam för svar.

  //Helena

  Svara
  1. frida Inläggsförfattare

   Ja det är Bestå! Har inte kvar skåpet, men tror att de var 60-dörrar, högblanka! Kram

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *